(fd Djurskyddet Bohuslän)

Här nedanför presenterar vi våra katter som söker för-alltid-hem.

Vår adoptionsavgift är 1500 kr för en katt. ALLA våra katter har veterinärbesiktats, grundvaccinerats mot kattpest och kattsnuva, avmaskats, chipmärkts, registrerats, behandlats mot ev öronskabb, fått individuellt anpassad veterinärvård (t ex tandåtgärd) och kastrerats. Kattungar adopteras efter att de fyllt 13 veckor och då medföljer rekvisition för kastrering. Kastrering är obligatoriskt! Vi vill att kattungar får flytta tillsammans eller att det redan finns en social yngre katt i hemmet som sällskap. Våra katter är försäkrade i Agria djurförsäkring.


Är du intresserad av att adoptera ber vi dig att först läsa all information om adoption och därefter att mejla oss till info@kustorp-katthem.se så tar vi kontakt med dig så snart vi kan. Vänligen uppge i mejlet var/hur du bor och beskriv hur katten skulle få det hos dig.

Mulle

Hankatt, född 2022


Mulle kom till oss efter att under en längre tid försökt ta sig in hos en familj för att få mat och värme. Han var i dåligt skick när han kom till oss med magen full av mask och en inflammation i svansen. Nu är Mulle frisk och han har blivit kastrerad, vaccinerad och chipmärkt.


Mulle är social och lekfull och väldigt gosig men han kan ibland nafsa till (på hankatters vis) så vi vill att Mulle får ett hem på landet där han får utlopp för sin energi genom trygg utevistelse. Mulle vill vara ensamkatt och det får inte finnas småbarn i hemmet. Vuxna människor (större barn i familjen går bra) med kattvana och som accepterar att Mulle får vara som han är.

Försäkrad i Agria.

Charlie

Hankatt, född 2022-01-01


Charlie kom till oss tillsammans med fem andra katter efter att de hade blivit kvarlämnade efter flytt. Charlie är något försiktig men snäll och gosig. Charlie vill gärna få en snäll kattkompis i sitt för-alltid-hem och så småningom få tillgång till trygg utevistelse på landet eller tillgång till rastgård. Charlie vill inte bo med barn.


Charlie är kastrerad, vaccinerad, chipmärkt, besiktad och försäkrad i Agria. Det finns möjlighet att ta över försäkringen.

Maggie

Hona, född 2023-08-01


Maggie kom till oss tillsammans med sina syskon och mamma efter att ha blivit kvarlämnade efter flytt. Maggie är social och gosig och vill busa och leka. Maggie vill gärna flytta tillsammans med sin syster Mina eller med sin mamma Bonnie och så småningom få tillgång till trygg utevistelse på landet eller tillgång till rastgård. Maggie är van vid barn och skulle fungera i barnfamilj med snälla barn. Det är viktigt att du som förälder är med och ser till att barnen lär sig hantera katterna korrekt och att katterna också får en frizon där de kan dra sig tillbaka när de vill få vara ifred.


Maggie är kastrerad, vaccinerad, chipmärkt, besiktad och försäkrad i Agria. Det finns möjlighet att ta över försäkringen. Maggie ska ha sin andra vaccination innan flytt.

Mina

Hona, född 2023-08-01


Mina kom till oss tillsammans med sina syskon och mamma efter att ha blivit kvarlämnade efter flytt. Mina är något försiktig men gosig och snäll. Mina vill gärna flytta tillsammans med sin syster Maggie eller med sin mamma Bonnie och så småningom få tillgång till trygg utevistelse på landet eller tillgång till rastgård. Mina har tidigare bott med barn men hon skulle trivas bäst med större snälla barn. då hon är försiktig av sig. Det är viktigt att du som förälder är med och ser till att barnen lär sig hantera katterna korrekt och att katterna också får en frizon där de kan dra sig tillbaka när de vill få vara ifred.


Mina är kastrerad, vaccinerad, chipmärkt, besiktad och försäkrad i Agria. Det finns möjlighet att ta över försäkringen. Mina ska ha sin andra vaccination innan flytt.


Bonny

Hona, född 2020-05-01


Bonny kom till oss med sina fyra kattungar och en hankatt. Bonny är en gosig och social tjej som gärna vill vara med där du är. Bonny vill få möjlighet till utevistelse i trygg miljö, helst på landet, och flyttar gärna tillsammans med en av döttrarna Mina eller Maggie. Bonny vill inte bo med små barn.


Bonny är kastrerad, vaccinerad, besiktad och chipmärkt. Hon är försäkrad i Agria och möjlighet finns att ta över försäkringen. Bonny ska ha sin andra vaccination innan flytt.

Love och Sigge (par)

Hankatter, födda 2022

Dessa underbara killar kom till oss med flera andra katter efter att deras ägare avlidit. De är kusiner. Killarna är blyga men väldigt gosiga mot dem de känner. Du som vill ge Sigge och Love ett hem behöver vara tålmodig och beredd på att det kommer att ta tid innan de fäster sig vid dig. De är mycket matglada och väldigt gosiga när de får blötmat. De älskar att leka och är mycket aktiva. Vi vill att de får tillgång till rastgård eller innätad balkong.

Båda är kastrerade, vaccinerade, chipmärkta och försäkrade i Agria.